No-IMG

مريض روانى كه ابزار تبليغاتى مخالفین ما شده ! - بخش چهارم

به آدامه مباحث پیشین “ بخش نخست ، دوم و سوم "  از ديدگاه شريعت اسلامى و قوانين مدنى "ديوانه و مجنون "  و بخصوص آنهائيكه به امراض روانى مبتلا باشند و اگر احياناً جرم و گناه را مرتكب ميشوند ، پس چنين اشخاص نزد محاكم عدلى و قضائى معاف و نظر به همان سوابق و دوسيه طبى كه نزد طبى عدلى دارند ، مورد باز پرس قرار نمى گيرند ؛ ولى در جوامع محروم از سواد و ارزش هاى انسانى و بخصوص كشور هاى مانند افغانستان همچون افراد ؛ نه تنها اينكه تداوى و معالجه نمى شوند ، از طرف مردم محل و خانواده ها و رسانه ها با آزار و اذيت قرار گرفته كه باعث ملال خاطر آنها ميشود.

اينكه عبدالله بهير چطور و چرا به چنين يك حالت روحى و روانى مبتلا ميشود و حال ايشان همه عقده ها را در رسانه ها عليه خانواده جهاد و حزب إسلامى و آنهم فقط با جد مادرى خودش گلبدين حكمتيار كه در قضيه خانوادگى او و از داستان ايشان در اصل واقف و دخیل نبوده ؛ نيز سوال بر انگيز است؟

عبدالله بهير به زبان هاى ملى "پشتو و درى" توانایی نوشتن  و خوانش را ندارد و مانند ديگر اعضاى خانواده برادر ، كاكا ها و پدرش از طفوليت شخص مستعد و توانا كه اصلاً به سياست و مسائل سياسى علاقه نداشته ناول و داستان ها بزبان انگليسى نوشته داشت ، او متولد كشور آستراليا و اكثريت اوقات زندگى ، درس و تحصيل را نسبت مصروفيت سياسى غيرت بهير در كشور هاى عربستان سعودى ، آسترالیا و إسلام آباد پاكستان سپرى كرده است ، پدر و خانواده در قسمت درس و تحصيل او ، برادرش عبيدالله بهير و ديگر جوانان اين خانواده كوشش نهایی بخرچ داده و آنها نيز مانند ديگر افغان ها از امكانات تعليمى و تحصيلى هجرت استفاده سالم نموده اند.

عوامل امراض روحی و روانی که حال او میخواهد از آن نشانى مطرح و مشهور شود.

اول :- حسادت او به برادرش عبيدالله بهير كه یک جوان مستعد و در رسانه ها مطرح و در ضمن يك شخصيت اكادميك و علمى به لیاقت خودش بوده.

دوم :-

همچنان از ناحيه ازدواج اول و ناكام او ؛ عاق بودن و قطع روابط با خانواده ، كاكا ها و اقارب نزديك به چنين يك وضعيت كه در اصل به مسائل حزب اسلامى و سیاسی تعلق ندارد ، مبتلا شده كه از يك سال و بيشتر حلقات استخبارات و بخصوص حضور عايشه جهانگير و روابط او با حلقات استخبارات و چهره ضد جهادى ايشان ، چون با احزاب قوم پرست و نشنلست پاكستان در تماس و رابطه مى باشد.

ازدواج اول و ناكام :- در ميان خانواده هاى پشتون ، قوم خړوتي ، و بخصوص مردم و اهالى دهكده ها ازدواج ها به رسم و سنت خانوادگى به رضايت والدين صورت ميگيرد و اگر در ميان تعامل هم نباشد، زندگى را با همان وضعيت حتى در گذشته ها تحمل و بالاخره تا پايان عمر در كنار يكديگر عمر جوانى را تا پيرى خاتمه ميدادند.

عبدالله بهير كه از خانم اول دو فرزند و منسوب به خانواده مجاهد و مبارز دهه هشتاد و جمع وطنداران ايشان و منسوب به ارگون پكتيكا مى باشد.

خسر اولى ايشان خان محمد و خانم ايشان برادر زاده صوفى عبدالجميل كه از قومندان ها و آمرين جهاد منسوب به حركت انقلاب اسلامى " محمدى " و در زمان جهاد عليه قشون سرخ يكتن از قومندان هاى نيك نام ، متقى كه حتى از پول و سرمايه خودش در راستاى جهاد مالى و اكمالات مالى و لوژستيكى مجاهدين پكتيكا و ارگون را دريغ نميكرد ، او با كاكايش محمد داود ، برادر غيرت بهير باجه ميباشد.

از قضاى روزگار ، عدم تعامل زن و شوهر و در مخالفت خانواده و بخصوص غيرت بهير ، عبدالله بهير خانم اولش را در آستراليا طلاق و بى سرنوشت رها مى كند ، قوانين كشور هاى غربى از كشور هاى مانند افغانستان و پاکستان در همچون موارد متفاوت مى باشد و معمولاً در چنين قضايا محاكم و پوليس در كنار قشر اناث بوده و با وجود تاكيد خانواده ، والدين كه خانم اول عبدالله بهير يك زن مومنه ، مسلمان و متدين مى باشد ، اين جوان با زندگى اول پايان ميدهيد.

عادل امين :- نويسنده و تحليل گر مسائل تاريخى و سياسى نيم قرن اخير —-

آدامه دارد ……..

تبصره / نظر

نظرات / تبصري

د همدې برخي څخه

شریک کړئ

ټولپوښتنه

زمونږ نوي ویبسائټ څنګه دي؟

زمونږ فيسبوک