
تذکر و تدبر
به یاد ندارم که عالم مسلمانی یا رهبر فرقه ی از فرقه های مسلمین وفات کرده باشد،غیر مسلمانان وفات وی را با طعن ولعن سخن بد ورد استقبال کرده باشند. در حالیکه از کفر چنین بدگویی توقع می رود،اما انحطاط اخلاقی و انعدام علمی،و تحریف اعتقادی چنان دامنگیر بسا از مسلمانان شده است که هیچ تعبیری جز این ندارد که گفته شود طیف عظیمی به بیماری روانی مبتلا گردیده اند.
برکامنت های که در پای خبر وعکس متعلق به پاپ واتیکان در سایت الجزیره نشر شده بود مرور کردم یقین کردم که آنچه می گویم وضع تمدنی ما بدتر از آن است.
تعدادی بین ترحیم و دعای طلب رحمت وبین اظهار تأثر و ابراز تسلیت هم فرق نمی کنند.
منتها پاپ مذکور و دستگاه وی سیستمی را بواسطه عقل وخرد مدیریت می کنند که وظائف بسیاری از همین شامتین و لاعنین را تامین می کند.
برای هر دین و هر فرقهء که با ما مسالمت دارند بلکه در مواردی با ما معیت دارند، در چوکات تعامل انسانی انگاه که متاثر از مرگ زعیم خود میشوند، اظهار تسلیت می کنیم.
همین دین ما است و همین تعلیم ما است.
وانک لعلی خلق عظیم.