يادى از شهيد نصير عبدالرحمن !

جولای 16, 2025 - 00:48
سپتمبر 4, 2025 - 00:49
 0  8
يادى از شهيد نصير عبدالرحمن !

با ديدن اين نگاره خواستم چند سطرى در مورد مبارز انقلابى مجاهد و اسلامگرا كشور ما كه از ايام جوانى در قلب كشور و آنهم از ليسه انصارى مبارزه خودش را با روحيه عالى و انرژى متحرك و جوان  به حيث يك چريك فعال حوزه مركز آغاز كرد. 
شهيد نصير عبدالرحمن فقط به  مبارزه چريكى اكتفا نكرده و با روحيه و انرژى قلمى افكار را تبلور و تشعشع داده و در محيط هجرت پشاور و بخصوص در دوره اشغال ناتو در كابل به تكان و اهتزاز در آورد. 
اين موج آتشين و انقلابى جوان و مبارز در كنار ديگرى از انقلابيون و امواج آتشين مبارز آرام نبوده و در فكر طبع و نشر ده ها هزار جلد كتاب و رساله شدند و اين فكر نشر و طبع كتب هاى سياسى ، ادبى ، اسلامى و تاريخى را از قصه خوانى پشاور به كتابخانه هاى سبا و ميوند آغاز و بالاخره به همه كتابخانه ها و حلقات مطالعه نگرش و نبشته هاى اكثريت از نويسنده ها توسط ايشان و همكاران ايشان نشر و پخش گرديد. 
نصير عبدالرحمن شهيد و افكار بيداد گرانه او را اشغال ناتو تحمل نداشت و در پايان روز هاى اشغال ناتو اين شهيد مبارز  را بشكل بسيار نا جوان مردانه آن در منطقه ده يحيى كابل توسط مزدوران و اجيران ناتو يعنى قطعه صفر يك به بهترين درجه اعلى يعنى شهادت متوصل كردند.  

عادل امين